Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Власенко, М. | |
dc.contributor.author | Удворгелі, Л. І. | |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T10:20:40Z | |
dc.date.available | 2023-06-22T10:20:40Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9897 | |
dc.description | Власенко, М. Використання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінуси / М. Власенко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 61-63 | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | використання платформи "Instagram" | uk_UA |
dc.subject | "Facebook", | uk_UA |
dc.subject | "Twitter" | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Використання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінуси | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |