Репозиторий Dspace

Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війни

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Петришин, Н.З.
dc.contributor.author Удворгелі, Л. І.
dc.date.accessioned 2023-06-22T10:03:26Z
dc.date.available 2023-06-22T10:03:26Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9895
dc.description Петришин, Н. З. Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війни / Н. З. Петришин, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 56-57 uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject тренди ресторанного бізнесу uk_UA
dc.subject війна uk_UA
dc.title Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війни uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись