00 DSpace/Manakin Repository

Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Головко, Ольга Миколаївна
dc.contributor.author Удворгелі, Л. І.
dc.date.accessioned 2023-06-08T10:55:41Z
dc.date.available 2023-06-08T10:55:41Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859
dc.description Головко, О. М. Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини / О. М. Головко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С.26-30 uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject використання прянощів uk_UA
dc.subject технологія приготування їжі uk_UA
dc.subject організм людини uk_UA
dc.title Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу