dc.contributor.author |
Головко, Ольга Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Удворгелі, Л. І. |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-08T10:55:41Z |
|
dc.date.available |
2023-06-08T10:55:41Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859 |
|
dc.description |
Головко, О. М. Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини / О. М. Головко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С.26-30 |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево: МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
використання прянощів |
uk_UA |
dc.subject |
технологія приготування їжі |
uk_UA |
dc.subject |
організм людини |
uk_UA |
dc.title |
Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |