dc.contributor.author |
Кабацій, Василь Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Шкирта, Ігор Миколайович |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-30T06:59:37Z |
|
dc.date.available |
2023-03-30T06:59:37Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667 |
|
dc.description |
Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» / Кабацій В.М., Шкирта І.М. – Мукачево: МДУ, 2022. – с.72 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Видання містить завдання для лабораторних та практичних робіт,
вимоги щодо оформлення звіту, питання для самоконтролю. Призначено для
здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна
справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, пам’яткознавство» та може бути
корисним для здобувачів інших напрямів підготовки, а також для фахівців
підприємств туристичної галузі, які опановують нові інформаційні технології в
індустрії гостинності при обробці економічної інформації. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево: МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
інформаційні технології |
uk_UA |
dc.subject |
індустріz гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
методичні рекомендації |
uk_UA |
dc.title |
Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |