Репозиторий Dspace

Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр»

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Головко, Ольга Миколаївна
dc.date.accessioned 2023-03-08T07:44:19Z
dc.date.available 2023-03-08T07:44:19Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576
dc.description Головко О. М. Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр» / О.М.Головко. – Мукачево: МДУ, 2023. - 98 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні рекомендації містять вказівки до вивчення тем, запитання для самоконтролю, вимоги до написання реферату, питання, які виносяться на поточний і семестровий контроль, список рекомендованих джерел uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject методичні рекомендації uk_UA
dc.subject культура обслуговування uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.subject музейна справа uk_UA
dc.title Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр» uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись