dc.contributor.author |
Головко, Ольга Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-08T07:44:19Z |
|
dc.date.available |
2023-03-08T07:44:19Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576 |
|
dc.description |
Головко О. М. Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр» / О.М.Головко. – Мукачево: МДУ, 2023. - 98 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації містять вказівки до вивчення тем, запитання для самоконтролю, вимоги до написання реферату, питання, які виносяться на поточний і семестровий контроль, список рекомендованих джерел |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево: МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
методичні рекомендації |
uk_UA |
dc.subject |
культура обслуговування |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.subject |
музейна справа |
uk_UA |
dc.title |
Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр» |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |