Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Мілашовська, Ольга Іванівна | |
dc.contributor.author | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Хаустова, Ксенія Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2022-09-16T10:28:45Z | |
dc.date.available | 2022-09-16T10:28:45Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9096 | |
dc.description | Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно-ресторанна справа») / укладачі О.І. Мілашовська, Н.М. Гоблик-Маркович, К.М. Хаустова– Мукачево: МДУ, 2021. – 40 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації призначені для для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа» (ОП «Готельно-ресторанна справа») для написання дипломної (магістерської) роботи. Містять основну інформацію щодо основних етапів виконання кваліфікаційної роботи, у відповідності до спеціалізації, вимоги до змісту, структури та оформлення роботи, порядку захисту та оцінювання кваліфікаційної роботи, орієнтовну тематику кваліфікаційних робіт. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево : МДУ | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | написання дипломної магістерської роботи | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно- ресторанна справа») | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |