Репозиторий Dspace

Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно- ресторанна справа»)

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Мілашовська, Ольга Іванівна
dc.contributor.author Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
dc.contributor.author Хаустова, Ксенія Михайлівна
dc.date.accessioned 2022-09-16T10:28:45Z
dc.date.available 2022-09-16T10:28:45Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9096
dc.description Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно-ресторанна справа») / укладачі О.І. Мілашовська, Н.М. Гоблик-Маркович, К.М. Хаустова– Мукачево: МДУ, 2021. – 40 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні рекомендації призначені для для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа» (ОП «Готельно-ресторанна справа») для написання дипломної (магістерської) роботи. Містять основну інформацію щодо основних етапів виконання кваліфікаційної роботи, у відповідності до спеціалізації, вимоги до змісту, структури та оформлення роботи, порядку захисту та оцінювання кваліфікаційної роботи, орієнтовну тематику кваліфікаційних робіт. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево : МДУ uk_UA
dc.subject методичні рекомендації uk_UA
dc.subject кваліфікаційна робота uk_UA
dc.subject написання дипломної магістерської роботи uk_UA
dc.title Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно- ресторанна справа») uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись