dc.contributor.author |
Мілашовська, Ольга Іванівна |
|
dc.contributor.author |
Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна |
|
dc.contributor.author |
Хаустова, Ксенія Михайлівна |
|
dc.date.accessioned |
2022-09-16T10:28:45Z |
|
dc.date.available |
2022-09-16T10:28:45Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9096 |
|
dc.description |
Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно-ресторанна справа») / укладачі О.І. Мілашовська, Н.М. Гоблик-Маркович, К.М. Хаустова– Мукачево: МДУ, 2021. – 40 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації призначені для для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа» (ОП «Готельно-ресторанна справа») для написання дипломної (магістерської) роботи. Містять основну інформацію щодо основних етапів виконання кваліфікаційної роботи, у відповідності до спеціалізації, вимоги до змісту, структури та оформлення роботи, порядку захисту та оцінювання кваліфікаційної роботи, орієнтовну тематику кваліфікаційних робіт. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево : МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
методичні рекомендації |
uk_UA |
dc.subject |
кваліфікаційна робота |
uk_UA |
dc.subject |
написання дипломної магістерської роботи |
uk_UA |
dc.title |
Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно- ресторанна справа») |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |