Репозиторий Dspace

Інноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно- ресторанна справа)

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Хаустова, Ксенія Михайлівна
dc.date.accessioned 2022-09-16T10:14:27Z
dc.date.available 2022-09-16T10:14:27Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9095
dc.description Інноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно-ресторанна справа). укладач К.М. Хаустова– Мукачево : МДУ, 2021. - 29 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно-ресторанна справа») для написання курсової роботи з дисципліни «Інноваційні технології у сфері гостинності». Містять основну інформацію щодо основних етапів виконання курсової роботи, вимоги до змісту, структури та оформлення роботи, порядку захисту та оцінювання, надано список рекомендованих джерел та орієнтовну тематику курсових робіт. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject методичні рекомендації uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.subject Інноваційні технології uk_UA
dc.subject сфера гостинності uk_UA
dc.subject оформлення роботи uk_UA
dc.subject порядку захисту та оцінювання uk_UA
dc.subject курсові робіти uk_UA
dc.title Інноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно- ресторанна справа) uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись