Репозиторий Dspace

Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
dc.date.accessioned 2022-09-09T11:12:26Z
dc.date.available 2022-09-09T11:12:26Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9071
dc.description Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр Мукачево / Укладач. Монлар-Бабіля Д.І. - Мукачево: МДУ, 2022 . – 33 с. uk_UA
dc.description.abstract Конспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологія», яка вивчається здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Роглянуто значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево : МДУ uk_UA
dc.subject мікробіологія uk_UA
dc.subject збудники бактеріальних інфекцій uk_UA
dc.subject конспект лекцій uk_UA
dc.subject вчення про інфекцію uk_UA
dc.title Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр uk_UA
dc.type Book uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись