Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | |
dc.date.accessioned | 2022-09-09T11:12:26Z | |
dc.date.available | 2022-09-09T11:12:26Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9071 | |
dc.description | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр Мукачево / Укладач. Монлар-Бабіля Д.І. - Мукачево: МДУ, 2022 . – 33 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Конспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологія», яка вивчається здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Роглянуто значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево : МДУ | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія | uk_UA |
dc.subject | збудники бактеріальних інфекцій | uk_UA |
dc.subject | конспект лекцій | uk_UA |
dc.subject | вчення про інфекцію | uk_UA |
dc.title | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |