dc.contributor.author |
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
|
dc.date.accessioned |
2022-09-09T11:12:26Z |
|
dc.date.available |
2022-09-09T11:12:26Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9071 |
|
dc.description |
Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого
(бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство,
пам'яткознавство" ОС "Бакалавр Мукачево / Укладач. Монлар-Бабіля Д.І. - Мукачево: МДУ, 2022 . – 33 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Конспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологія», яка вивчається
здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно-
ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Роглянуто значення
мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних
захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та
боротьби з шкідливими мікробами. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево : МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
мікробіологія |
uk_UA |
dc.subject |
збудники бактеріальних інфекцій |
uk_UA |
dc.subject |
конспект лекцій |
uk_UA |
dc.subject |
вчення про інфекцію |
uk_UA |
dc.title |
Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |