dc.contributor.author |
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
|
dc.date.accessioned |
2022-09-09T11:00:09Z |
|
dc.date.available |
2022-09-09T11:00:09Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9070 |
|
dc.description |
Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Мукачево / Укладач. Молнар-Бабіля Д.І. -Мукачево: МДУ, 2022 . – 38 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Конспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологія», яка вивчається
здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Розглянуто значення
мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних
захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та
боротьби з шкідливими мікробами. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево : МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
мікробіологія |
uk_UA |
dc.subject |
конспект лекцій |
uk_UA |
dc.subject |
фізіологія мікроорганізмів |
uk_UA |
dc.subject |
генетика мікроорганізмів |
uk_UA |
dc.title |
Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр" |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |