Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Удворгелі, Л. І. | |
dc.date.accessioned | 2022-06-24T19:32:24Z | |
dc.date.available | 2022-06-24T19:32:24Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9000 | |
dc.description | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / укладач Удворгелі Л.І.- Мукачево : МДУ, 2022. - с. 25 | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні матеріали містять вказівки до вивчення тем з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС Бакалавр | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | сировинно-товарне забезпечення | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | методичні матеріали | uk_UA |
dc.title | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |