dc.contributor.author |
Удворгелі, Л. І. |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-24T19:32:24Z |
|
dc.date.available |
2022-06-24T19:32:24Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9000 |
|
dc.description |
Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / укладач Удворгелі Л.І.- Мукачево : МДУ, 2022. - с. 25 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Методичні матеріали містять вказівки до вивчення тем з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС Бакалавр |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево: МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
сировинно-товарне забезпечення |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
методичні матеріали |
uk_UA |
dc.title |
Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |