Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | |
dc.date.accessioned | 2021-11-02T10:16:04Z | |
dc.date.available | 2021-11-02T10:16:04Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8677 | |
dc.description | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»/ укладач Д.І. Молнар-Бабіля. - Мукачево: МДУ, 2021. - 45 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | МДУ | uk_UA |
dc.subject | харчові системи | uk_UA |
dc.subject | ресурсні сфери | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | сфери гостинності | uk_UA |
dc.title | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |