dc.contributor.author |
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
|
dc.date.accessioned |
2021-11-02T10:16:04Z |
|
dc.date.available |
2021-11-02T10:16:04Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8677 |
|
dc.description |
Харчові системи та ресурси сфери гостинності: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»/ укладач Д.І. Молнар-Бабіля. - Мукачево: МДУ, 2021. - 45 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
харчові системи |
uk_UA |
dc.subject |
ресурсні сфери |
uk_UA |
dc.subject |
методичні вказівки |
uk_UA |
dc.subject |
сфери гостинності |
uk_UA |
dc.title |
Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |