DSpace Repository

Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»

Show simple item record

dc.contributor.author Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
dc.date.accessioned 2021-11-02T10:16:04Z
dc.date.available 2021-11-02T10:16:04Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8677
dc.description Харчові системи та ресурси сфери гостинності: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»/ укладач Д.І. Молнар-Бабіля. - Мукачево: МДУ, 2021. - 45 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher МДУ uk_UA
dc.subject харчові системи uk_UA
dc.subject ресурсні сфери uk_UA
dc.subject методичні вказівки uk_UA
dc.subject сфери гостинності uk_UA
dc.title Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account