00 DSpace/Manakin Repository

Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Головко, Ольга Миколаївна
dc.date.accessioned 2021-09-08T09:18:00Z
dc.date.available 2021-09-08T09:18:00Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8554
dc.description Головко О. М. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / О.М. Головко.- Мукачево: МДУ, 2020.- Частина 2. - С.118. uk_UA
dc.description.abstract Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки до вивчення тем, вимоги до написання реферату, список рекомендованих джерел, додатки. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево : МДУ uk_UA
dc.subject методичні рекомендації uk_UA
dc.subject методичні вказівки uk_UA
dc.subject написання реферату uk_UA
dc.title Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу