Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Головко, Ольга Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2021-09-08T09:00:36Z | |
dc.date.available | 2021-09-08T09:00:36Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8553 | |
dc.description | Головко О. М. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / О.М. Головко.- Мукачево: МДУ, 2020.- Частина 1, -107 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки до вивчення тем, завдання до практичних (семінарських) й лабораторних занять, вимоги до написання реферату, питання до іспиту, список рекомендованих джерел, додатки. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево : МДУ | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | завдання до практичних (семінарських) робіт | uk_UA |
dc.subject | лабораторні заняття | uk_UA |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |