Репозиторий Dspace

Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Головко, Ольга Миколаївна
dc.date.accessioned 2021-09-08T09:00:36Z
dc.date.available 2021-09-08T09:00:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8553
dc.description Головко О. М. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / О.М. Головко.- Мукачево: МДУ, 2020.- Частина 1, -107 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки до вивчення тем, завдання до практичних (семінарських) й лабораторних занять, вимоги до написання реферату, питання до іспиту, список рекомендованих джерел, додатки. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево : МДУ uk_UA
dc.subject методичні рекомендації uk_UA
dc.subject завдання до практичних (семінарських) робіт uk_UA
dc.subject лабораторні заняття uk_UA
dc.title Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» uk_UA
dc.type Book uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись