dc.contributor.author |
Головко, Ольга Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-08T09:00:36Z |
|
dc.date.available |
2021-09-08T09:00:36Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8553 |
|
dc.description |
Головко О. М. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / О.М. Головко.- Мукачево: МДУ, 2020.- Частина 1, -107 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки до вивчення тем, завдання до практичних (семінарських) й лабораторних занять, вимоги до написання реферату, питання до іспиту, список рекомендованих джерел, додатки. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево : МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
методичні рекомендації |
uk_UA |
dc.subject |
завдання до практичних (семінарських) робіт |
uk_UA |
dc.subject |
лабораторні заняття |
uk_UA |
dc.title |
Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |