Аннотации:
У статті розглянуто організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах
ресторанного господарства. Проведено аналіз соціологічного опитування та виокремлено
пізнавальний туризм як найперспективніший в Україні. Розкрито основні завдання
організації управлінської бухгалтерії для цілей стратегічного управління. Здійснено
дослідження поняття «центр відповідальності».
Описание:
Максименко Д. В. Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства / Д.В. Максименко, Н.С. Ліба, В.М. Головачко, Я.В. Голубка// Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" / голов. ред.: Щербан Т. Д.; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; Гоблик В. В. – Мукачево-Ченстохова, 2021. – 1(30). – C.154-158