DSpace Repository

Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Максименко, Діана Вікторівна
dc.contributor.author Ліба, Наталія Степанівна
dc.contributor.author Головачко, Василь Михайлович
dc.contributor.author Голубка, Ярослав Володимирович
dc.date.accessioned 2021-08-16T19:33:44Z
dc.date.available 2021-08-16T19:33:44Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8257
dc.description Максименко Д. В. Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства / Д.В. Максименко, Н.С. Ліба, В.М. Головачко, Я.В. Голубка// Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" / голов. ред.: Щербан Т. Д.; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; Гоблик В. В. – Мукачево-Ченстохова, 2021. – 1(30). – C.154-158 uk_UA
dc.description.abstract У статті розглянуто організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Проведено аналіз соціологічного опитування та виокремлено пізнавальний туризм як найперспективніший в Україні. Розкрито основні завдання організації управлінської бухгалтерії для цілей стратегічного управління. Здійснено дослідження поняття «центр відповідальності». uk_UA
dc.description.sponsorship . uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher МДУ uk_UA
dc.subject управлінський облік uk_UA
dc.subject витрати uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject центри відповідальності uk_UA
dc.title Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account