Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шкрібляк, Н.М. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-28T08:21:33Z | |
dc.date.available | 2021-01-28T08:21:33Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7855 | |
dc.description | Шкрібляк Н.М. Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Н.М. Шкрібляк; наук. кер. О.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 76 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета дипломної роботи полягає в усебічному висвітленні впливу науково технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно- ресторанному бізнесі. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | науково-технічний прогрес | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | ринкова ситуація готельно-ресторанного бізнесу | en_US |
dc.subject | господарська діяльність готелю | en_US |
dc.title | Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі | en_US |
dc.type | Article | en_US |