Репозиторий Dspace

Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Шкрібляк, Н.М.
dc.date.accessioned 2021-01-28T08:21:33Z
dc.date.available 2021-01-28T08:21:33Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7855
dc.description Шкрібляк Н.М. Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Н.М. Шкрібляк; наук. кер. О.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 76 с. en_US
dc.description.abstract Мета дипломної роботи полягає в усебічному висвітленні впливу науково технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно- ресторанному бізнесі. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject науково-технічний прогрес en_US
dc.subject готельно-ресторанний бізнес en_US
dc.subject ринкова ситуація готельно-ресторанного бізнесу en_US
dc.subject господарська діяльність готелю en_US
dc.title Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі en_US
dc.type Article en_US


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись