dc.contributor.author |
Шкрібляк, Н.М. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-28T08:21:33Z |
|
dc.date.available |
2021-01-28T08:21:33Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7855 |
|
dc.description |
Шкрібляк Н.М. Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Н.М. Шкрібляк; наук. кер. О.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 76 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета дипломної роботи полягає в усебічному висвітленні впливу науково технічного прогресу на ринкову
ситуацію в готельно- ресторанному бізнесі. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
науково-технічний прогрес |
en_US |
dc.subject |
готельно-ресторанний бізнес |
en_US |
dc.subject |
ринкова ситуація готельно-ресторанного бізнесу |
en_US |
dc.subject |
господарська діяльність готелю |
en_US |
dc.title |
Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |