Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шкирта, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-28T08:18:47Z | |
dc.date.available | 2021-01-28T08:18:47Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854 | |
dc.description | Шкирта В.В. Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Шкирта ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 73 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою роботи було оцінити рівень розвитку надання додаткових послуг у закладі ресторанного господарства, розробка нових різновидів послуг у ресторанному господарстві, покращення існуючих послуг та розробки методів для доцільного впровадження нових послуг у вже існуючому ресторанному закладі і підтримання сучасного рівня обслуговування. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | додаткові послуги | en_US |
dc.subject | нові послуги в закладах ресторанного господарства | en_US |
dc.title | Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |