00 DSpace/Manakin Repository

Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шкирта, В.В.
dc.date.accessioned 2021-01-28T08:18:47Z
dc.date.available 2021-01-28T08:18:47Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
dc.description Шкирта В.В. Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Шкирта ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 73 с. en_US
dc.description.abstract Метою роботи було оцінити рівень розвитку надання додаткових послуг у закладі ресторанного господарства, розробка нових різновидів послуг у ресторанному господарстві, покращення існуючих послуг та розробки методів для доцільного впровадження нових послуг у вже існуючому ресторанному закладі і підтримання сучасного рівня обслуговування. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject заклади ресторанного господарства en_US
dc.subject додаткові послуги en_US
dc.subject нові послуги в закладах ресторанного господарства en_US
dc.title Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу