dc.contributor.author |
Шкирта, В.В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-28T08:18:47Z |
|
dc.date.available |
2021-01-28T08:18:47Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854 |
|
dc.description |
Шкирта В.В. Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Шкирта ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 73 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою роботи було оцінити рівень розвитку надання додаткових послуг у закладі ресторанного господарства, розробка нових різновидів послуг у ресторанному господарстві, покращення існуючих послуг та розробки методів для доцільного впровадження нових послуг у вже існуючому ресторанному закладі і підтримання сучасного рівня обслуговування. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
заклади ресторанного господарства |
en_US |
dc.subject |
додаткові послуги |
en_US |
dc.subject |
нові послуги в закладах ресторанного господарства |
en_US |
dc.title |
Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |