Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Тарновський, Р.Р. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-28T08:09:47Z | |
dc.date.available | 2021-01-28T08:09:47Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851 | |
dc.description | Тарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | виробничий процес | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | оптимізація виробничих процесів | en_US |
dc.title | Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |