00 DSpace/Manakin Repository

Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Тарновський, Р.Р.
dc.date.accessioned 2021-01-28T08:09:47Z
dc.date.available 2021-01-28T08:09:47Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
dc.description Тарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с. en_US
dc.description.abstract Метою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject виробничий процес en_US
dc.subject готельно-ресторанний бізнес en_US
dc.subject оптимізація виробничих процесів en_US
dc.title Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу