dc.contributor.author |
Тарновський, Р.Р. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-28T08:09:47Z |
|
dc.date.available |
2021-01-28T08:09:47Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851 |
|
dc.description |
Тарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
виробничий процес |
en_US |
dc.subject |
готельно-ресторанний бізнес |
en_US |
dc.subject |
оптимізація виробничих процесів |
en_US |
dc.title |
Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |