00 DSpace/Manakin Repository

Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сергеєва, А.О.
dc.date.accessioned 2021-01-27T16:58:33Z
dc.date.available 2021-01-27T16:58:33Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7849
dc.description Сергеєва А.О. Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / А.О. Сергеєва ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с. en_US
dc.description.abstract Мета дипломної роботи: теоретично і практично дослідити особливості обслуговування туристів - на підприємствах ресторанного господарства. Збільшення кількості туристів вимагає від підприємств ресторанного господарства формування сукупності знань і якісно нового підходу і технологій при обслуговуванні різних груп туристів. Набуття практичних навичок щодо організації обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства, дає змогу ще більше збільшити потік, як вітчизняних так й іноземних туристів до України. Проблема дослідження полягає в пошуку найбільш ефективних методів і прийомів для обслуговування різних груп туристів. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject турист en_US
dc.subject групи туристів en_US
dc.subject обслуговування туристів en_US
dc.subject види і форми туризму en_US
dc.title Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу