Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сергеєва, А.О. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-27T16:58:33Z | |
dc.date.available | 2021-01-27T16:58:33Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7849 | |
dc.description | Сергеєва А.О. Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / А.О. Сергеєва ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета дипломної роботи: теоретично і практично дослідити особливості обслуговування туристів - на підприємствах ресторанного господарства. Збільшення кількості туристів вимагає від підприємств ресторанного господарства формування сукупності знань і якісно нового підходу і технологій при обслуговуванні різних груп туристів. Набуття практичних навичок щодо організації обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства, дає змогу ще більше збільшити потік, як вітчизняних так й іноземних туристів до України. Проблема дослідження полягає в пошуку найбільш ефективних методів і прийомів для обслуговування різних груп туристів. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | турист | en_US |
dc.subject | групи туристів | en_US |
dc.subject | обслуговування туристів | en_US |
dc.subject | види і форми туризму | en_US |
dc.title | Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |