dc.contributor.author |
Сергеєва, А.О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-27T16:58:33Z |
|
dc.date.available |
2021-01-27T16:58:33Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7849 |
|
dc.description |
Сергеєва А.О. Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / А.О. Сергеєва ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета дипломної роботи: теоретично і практично дослідити особливості обслуговування туристів - на підприємствах ресторанного господарства. Збільшення кількості туристів вимагає від підприємств ресторанного господарства формування сукупності знань і якісно нового підходу і технологій при обслуговуванні різних груп туристів. Набуття практичних навичок щодо організації обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства, дає змогу ще більше збільшити потік, як вітчизняних так й іноземних туристів до України. Проблема дослідження полягає в пошуку найбільш ефективних методів і прийомів для обслуговування різних груп туристів. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
турист |
en_US |
dc.subject |
групи туристів |
en_US |
dc.subject |
обслуговування туристів |
en_US |
dc.subject |
види і форми туризму |
en_US |
dc.title |
Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |