Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Николайчук, Т.П. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-27T16:46:35Z | |
dc.date.available | 2021-01-27T16:46:35Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7847 | |
dc.description | Николайчук Т.П. Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Т.П. Николайчук; наук. кер. Д.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 84 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою дипломної роботи є організація безпеки в готельно-ресторанному підприємстві. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | безпека | en_US |
dc.subject | законодавче регулювання безпеки | en_US |
dc.subject | охорона праці | en_US |
dc.subject | вимоги безпеки | en_US |
dc.title | Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства | en_US |
dc.type | Article | en_US |