00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Масалович, О.М.
dc.date.accessioned 2021-01-27T16:43:25Z
dc.date.available 2021-01-27T16:43:25Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7846
dc.description Масалович О.М. Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / О.М. Масалович ; наук. кер. Т.І. Ільтьо . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с. en_US
dc.description.abstract Мета визначити поняття «якість продукції», розглянути чинники формування якості продукції, визначити напрямки підвищення якості продукції. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject надання послуг en_US
dc.subject якість продукції en_US
dc.subject виробничі приміщення готелю en_US
dc.subject обслуговування в ресторанах en_US
dc.title Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу