Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Масалович, О.М. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-27T16:43:25Z | |
dc.date.available | 2021-01-27T16:43:25Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7846 | |
dc.description | Масалович О.М. Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / О.М. Масалович ; наук. кер. Т.І. Ільтьо . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета визначити поняття «якість продукції», розглянути чинники формування якості продукції, визначити напрямки підвищення якості продукції. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | надання послуг | en_US |
dc.subject | якість продукції | en_US |
dc.subject | виробничі приміщення готелю | en_US |
dc.subject | обслуговування в ресторанах | en_US |
dc.title | Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |