dc.contributor.author |
Масалович, О.М. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-27T16:43:25Z |
|
dc.date.available |
2021-01-27T16:43:25Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7846 |
|
dc.description |
Масалович О.М. Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / О.М. Масалович ; наук. кер. Т.І. Ільтьо . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета визначити поняття «якість продукції», розглянути чинники формування якості продукції, визначити напрямки підвищення якості продукції. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
надання послуг |
en_US |
dc.subject |
якість продукції |
en_US |
dc.subject |
виробничі приміщення готелю |
en_US |
dc.subject |
обслуговування в ресторанах |
en_US |
dc.title |
Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |