00 DSpace/Manakin Repository

Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лакота, Р.Р.
dc.date.accessioned 2021-01-27T16:33:26Z
dc.date.available 2021-01-27T16:33:26Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
dc.description Лакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с. en_US
dc.description.abstract Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject готельне підприємство en_US
dc.subject служба харчування en_US
dc.subject форми обслуговування гостей en_US
dc.subject служби готельного підприємства en_US
dc.title Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу