Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Лакота, Р.Р. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-27T16:33:26Z | |
dc.date.available | 2021-01-27T16:33:26Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844 | |
dc.description | Лакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | готельне підприємство | en_US |
dc.subject | служба харчування | en_US |
dc.subject | форми обслуговування гостей | en_US |
dc.subject | служби готельного підприємства | en_US |
dc.title | Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах | en_US |
dc.type | Article | en_US |