dc.contributor.author |
Лакота, Р.Р. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-27T16:33:26Z |
|
dc.date.available |
2021-01-27T16:33:26Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844 |
|
dc.description |
Лакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
готельне підприємство |
en_US |
dc.subject |
служба харчування |
en_US |
dc.subject |
форми обслуговування гостей |
en_US |
dc.subject |
служби готельного підприємства |
en_US |
dc.title |
Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |