00 DSpace/Manakin Repository

Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кухарська, Ю.Я.
dc.date.accessioned 2021-01-27T16:28:44Z
dc.date.available 2021-01-27T16:28:44Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
dc.description Кухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с. en_US
dc.description.abstract Мета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject виробничий потенціал en_US
dc.subject готельне господарство en_US
dc.subject інноваційні процеси en_US
dc.subject організація харчування en_US
dc.title Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу