Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кухарська, Ю.Я. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-27T16:28:44Z | |
dc.date.available | 2021-01-27T16:28:44Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843 | |
dc.description | Кухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | виробничий потенціал | en_US |
dc.subject | готельне господарство | en_US |
dc.subject | інноваційні процеси | en_US |
dc.subject | організація харчування | en_US |
dc.title | Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |