00 DSpace/Manakin Repository

Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кобаль, В.В.
dc.date.accessioned 2021-01-27T11:54:17Z
dc.date.available 2021-01-27T11:54:17Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841
dc.description Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Кобаль; наук. кер. О. І. Мілашовська . - Мукачево: МДУ, 2019. - 89 с. en_US
dc.description.abstract Метою дипломної роботи є подальший розвиток теоретичних основ та розробка методичних рекомендацій щодо удосконалення та підвищення ефективності кадрової безпеки на підприємствах індустрії гостинності, а також впровадження нових методів кадрової безпеки на конкретному підприємстві. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject кадрова безпека en_US
dc.subject кадрова стратегія розвитку en_US
dc.title Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу