Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кобаль, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-27T11:54:17Z | |
dc.date.available | 2021-01-27T11:54:17Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841 | |
dc.description | Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Кобаль; наук. кер. О. І. Мілашовська . - Мукачево: МДУ, 2019. - 89 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою дипломної роботи є подальший розвиток теоретичних основ та розробка методичних рекомендацій щодо удосконалення та підвищення ефективності кадрової безпеки на підприємствах індустрії гостинності, а також впровадження нових методів кадрової безпеки на конкретному підприємстві. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | кадрова безпека | en_US |
dc.subject | кадрова стратегія розвитку | en_US |
dc.title | Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |