dc.contributor.author |
Кобаль, В.В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-27T11:54:17Z |
|
dc.date.available |
2021-01-27T11:54:17Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841 |
|
dc.description |
Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Кобаль; наук. кер. О. І. Мілашовська . - Мукачево: МДУ, 2019. - 89 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою дипломної роботи є подальший розвиток теоретичних основ та розробка методичних рекомендацій щодо удосконалення та підвищення ефективності кадрової безпеки на підприємствах індустрії гостинності, а також впровадження нових методів кадрової безпеки на конкретному підприємстві. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
ресторанне господарство |
en_US |
dc.subject |
кадрова безпека |
en_US |
dc.subject |
кадрова стратегія розвитку |
en_US |
dc.title |
Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |