00 DSpace/Manakin Repository

Особливості організації кейтерингового обслуговування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Діус, І. О.
dc.date.accessioned 2021-01-25T12:22:56Z
dc.date.available 2021-01-25T12:22:56Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833
dc.description Діус І. О. Особливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / І.О. Діус ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 74 с. en_US
dc.description.abstract Мета бакалаврської роботи: дослідити теоритичні, методологічні, практичні особливості кейтеринку як явища, кейтерингу в Україні та світі, кейтерингу в Закарпатські області, розробити і висвітлити план кейтерингової компанії. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject кейтерингове обслуговування en_US
dc.subject кадрове забезпечення en_US
dc.subject організація en_US
dc.title Особливості організації кейтерингового обслуговування en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу