Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Діус, І. О. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T12:22:56Z | |
dc.date.available | 2021-01-25T12:22:56Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833 | |
dc.description | Діус І. О. Особливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / І.О. Діус ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 74 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета бакалаврської роботи: дослідити теоритичні, методологічні, практичні особливості кейтеринку як явища, кейтерингу в Україні та світі, кейтерингу в Закарпатські області, розробити і висвітлити план кейтерингової компанії. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | кейтерингове обслуговування | en_US |
dc.subject | кадрове забезпечення | en_US |
dc.subject | організація | en_US |
dc.title | Особливості організації кейтерингового обслуговування | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |