dc.contributor.author |
Діус, І. О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-25T12:22:56Z |
|
dc.date.available |
2021-01-25T12:22:56Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833 |
|
dc.description |
Діус І. О. Особливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / І.О. Діус ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 74 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета бакалаврської роботи: дослідити теоритичні, методологічні, практичні особливості кейтеринку як явища, кейтерингу в Україні та світі, кейтерингу в Закарпатські області, розробити і висвітлити план кейтерингової компанії. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
кейтерингове обслуговування |
en_US |
dc.subject |
кадрове забезпечення |
en_US |
dc.subject |
організація |
en_US |
dc.title |
Особливості організації кейтерингового обслуговування |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |