Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Диганич, Я. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-22T16:04:47Z | |
dc.date.available | 2021-01-22T16:04:47Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827 | |
dc.description | Диганич Я. М. Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Я.М. Диганич ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 79 | en_US |
dc.description.abstract | Метою написання дипломної роботи є теоретичне і практичне дослідження особливостей організації обслуговування харчуванням іноземних туристів, визначення основних видів та форм обслуговування туристів, різновиди послуг, що їм пропонуються, а також визначення переваг та недоліків роботи закладів ресторанного господарства міста Мукачева. Очевидно, що подібного роду знання і досвід допомагають багато в чому покращити діяльність закладів ресторанного господарства міста, регіону та країни в цілому. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | організація обслуговування | en_US |
dc.subject | іноземні туристи | en_US |
dc.subject | ресторанне господарства | en_US |
dc.title | Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |