Репозиторий Dspace

Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Диганич, Я. М.
dc.date.accessioned 2021-01-22T16:04:47Z
dc.date.available 2021-01-22T16:04:47Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827
dc.description Диганич Я. М. Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Я.М. Диганич ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 79 en_US
dc.description.abstract Метою написання дипломної роботи є теоретичне і практичне дослідження особливостей організації обслуговування харчуванням іноземних туристів, визначення основних видів та форм обслуговування туристів, різновиди послуг, що їм пропонуються, а також визначення переваг та недоліків роботи закладів ресторанного господарства міста Мукачева. Очевидно, що подібного роду знання і досвід допомагають багато в чому покращити діяльність закладів ресторанного господарства міста, регіону та країни в цілому. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject організація обслуговування en_US
dc.subject іноземні туристи en_US
dc.subject ресторанне господарства en_US
dc.title Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах en_US
dc.type Thesis en_US


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись